Äntligen fredag!

Steg upp 06. Yrvaken med frisyren from baragudvetvar. Slätade till den så gott jag kunde, satte på lite mascara på vipporna och klädde på mig. Dukade fram frukost och gick in sen och väckte Blommorna med pussar.

Tåget började rulla söderut 07.35 och resan gick fort. Spelade spel och läste kvallerblaskor. Väl framme stod den finaste och väntade med stort leende och massa härliga kramar. Han doftar alltid så gott och jag passar alltid på att snusa han lite på hans hals innan jag släpper taget. Han körde hem oss och Blommorna la sig direkt på soffan och satte igång en film på Netflix.

Vf var tvungen att sticka tillbaka till jobbet ett par timmar och jag satte mig vid köksbordet med jobbdatorn och kollade om jag fått några viktiga mail. Men icke. Så tog tag i ”städeriet”. Älskar att pyssla och fixa här. Så mycket roligare på nåt vis än hemma hos mig. Stortrivs och naturligtvis tycker jag om att det syns att även jag tillhör detta hem. (typiskt tjejigt va?)

Tvätt nummer 3 är igång, dammsugning och moppning avklarat. Ja till och med nya gardiner i köket sitter uppe. Effektiva LillaJag har verkligen hunnit med massor!

Ska bli så skönt sen när Vf kommer tillbaka att bara sätta igång och laga mat tillsammans, förmodligen tacos som resten av alla Svenssonfamiljer i Sverige, och sen bra slänga oss tätt intill i soffan och mysa. Kanske njuta av ett glas rött eller varför inte en kall öl?

Underbara helg – du är såå välkommen!

 

Tjipp och svälj – trevlig helg!

 

5114b831fbd453831b75682d585dc32b

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s