Gött mos.

Hade en annorlunda tågresa söderut; en tjej bredvid mig som enbart satt och googlade ”medicinering av psykiska sjukdomar”. Hon var nog smått tokig för det var längesen jag såg någon använda en Nokia 3310.
Bakom mig satt Anna-Lena Brundin med en herre som rapade rätt ut. Högljutt och utan att skämmas, samtidigt som de diskuterade krossade tomater och baksidetexten på hennes kommande bok. Jag vet därför att det med all säkerhet kommer stå nåt med att detta är ”rolig och orolig läsning”. Jojo.

image

Väl framme, 20 minuter försenade, klev jag av, knallade jag över gatan och in på Harrys. Bra wifi där vettni. Beställde en Staropramen och satte mig ner och öppnade jobbedatorn. Fasen vad mysig arbetsplats må jag säga. Svarade på mail, gjorde mitt shit liksom till Vf’s samtal kom.

Stängde datorn, halsade den goda och sprang bort mot svarta bilen, där den finaste stod med ett leende och välkomnade mig med pussar och kramar.

Handlade mat. Eller ja, räkmackor till kvällen och fläskfile till morgondagen.

Nu sitter jag och kärleken på hans balkong och snickesnackar om veckan som gått, roliga och tråkiga blogginlägg och kommer väl göra detta till AFV börjar. Vårt program. Som enbart är kul att titta på tillsammans.

Och vi önskar er en underbar helg, för det tänker vi ha!

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s