Det där om att få ut sina känslor svart på vitt

Ibland saknar jag det. Ibland känns det skönt. 

Men jag funderar ofta på att uppdatera, på att få skriva av mig lite. Kan komma på mig själv att sätta ihop ett inlägg i huvudet, liksom bara för att få ut ord & känslor ur systemet. Men vet inte vad som är eller känns rätt. Än..

Lovar att återkomma när jag vet.

Annonser

12 comments

  1. Förstår precis vad du menar! Det tog mig myccccket tid innan jag bestämde mig för att börja blogga här…blogga med viss mål- för att få ut ord och känslor ur systemet. Ibland är det också svårt för att ” bygga up” tänkar i huvudet på den sätt, så det blir inte bara en lång text,utan någonting som man kommer att känna sig bra när man har det skrivit färdig. Lycka till med det.

    1. Åh, tack fina du! Blir så jävla glad att du fortfarande kikar in & kommenterar!! *stort leende sprids*Raderar inte … men vet inte om jag är back on track heller … MegaKram till dig!!

  2. Det är så härligt när du kommer tillbaka, jag blir som en glad hundvalp som viftar på svansen och blir överlycklig :).Jag hoppas ju så klart att du verkligen börjar om igen, fast du känner ju själv om det känns rätt…ibland är det skönt att skriva av sig lite allt möjligt..

    1. Hahaha, naaaww … Min lilla vovvsing! *s*Ja, det är rätt skönt att skriva av sig … men skönt också att inte ha nåt ” måste ” på nåt vis … Svårt att förklara… Vi får se hur det blir…Kram!

  3. just nu har mina inlägg frusit till is*brrrrrr* men som dom säger på reklamen ”plötsligt händer det” megagoskramelikramar!

    1. *fryser*Men tror vi alla har sånna dära ” istider ” …. Är säker på att du snart blir het igen! 🙂 Varma goskramar till dig!!

  4. Det är ju lite så det är med bloggande, det går liksom i perioder. När det känns rätt är det bara att sätta igång igen.. Väntar med spänning! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s