If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders ..

Hon drar fingrarna genom sitt hår, vänder huvudet och tittar ut på regndropparna som rinner på fönstret. Drömmer sig bort. Bort till Han med stort H. Han som gör henne lycklig, som får hennes hjärta att missa flera slag bara genom att titta på henne. Som får henne att bli alldeles varm i själen bara genom ett sms, eller som får henne att skratta och le med sin torra och tramsiga humor. Som med sin trygga röst kan få hennes kropp att pirra ända nerifrån tårna och få nackhåret resa sig av välbehag.

Hon förstår inte alltid hur hon kan vara så lyckligt lottad, att få uppleva den stora kärleken. När tvivel och mörka tankar kommer brukar hon snabbt försöka slå bort dessa och bara njuta av situationen hon befinner sig i. Inte grubbla så mycket utan istället tänka happy thoughts.

Hon är tokkär, förälskad och älskar Honom mer hon någonsin kan beskriva med ord. Det bästa med det är att hon vet att Han känner precis likadant. De älskar att vara nära varandra, skratta, prata, tramsa eller bara ha näsorna mot varandra och titta djupt i varandras ögon. Bara vara i nuet och inte oroa sig över avstånd eller framtidens frågor. Hon ler vid tanken att båda tycker om & längtar efter spontana promenader som slutar med stopp på de olika restauranger och barer i staden, där de sätter sig, tar en öl och bara pratar om allting mellan himmel och jord. Där mår hon bäst, nära Honom.

Hennes drömmar avbryts av kollegor som skrattar, dags att arbeta lite kanske.

Men jäklar vad glad hon är. Glad att hon mött någon som är stöpt i samma skit som henne.

 

Annonser

8 comments

  1. Hej där darling!Vad underbart det låter…Du, vi skall uppåt 9/10… skall på Volbeat på Hovet. Kanske kan få till en dejt på Söndan där? Eller party efter konserten på lördan? Vore ju helt klart på tiden! ;)puss o kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s