Det där om rätt eller fel i kärlek

Varma Famnen och jag pratar förlovning. Bara tanken på det gör hjärtat varmt och en härlig känsla infinner sig i kroppen. Leendet sprider sig och jag känner mig så oerhört lyckligt lottad som får uppleva den stora kärleken. Det finns dock tankar och funderingar kring det hela. Jag är ju en såndärgrubblande brutta som ska vrida och vända på allt. Gärna flera gånger om.

Kan man förlova sig utan att ens bo ihop? Varför inte vänta? Går det för fort?

Det finns inget jag hellre vill än att älska honom hela livet och jag vet han känner likadant. Skulle lätt kunna vänta med att förlova mig med honom men varför vänta?

Jag vet att jag träffat min själsfrände.

 

Annonser

23 comments

 1. Det är lart att ni kan förlova er! Allt måste inte ske i en viss ordning. 🙂 Bara det känns rätt för er så är det rätt.

 2. Jag var sådär att jag ville vänta och se om det verkligen höll mellan mig och maken innan vi förlovade oss. Men nu under åren har jag blivit klokare=O). Jag tror inte på att man ska vänta och se så det håller, det kan ta slut lika fort ändå!, vissa förlovar sig efter en månad ihop och jag vet några såna par, och inte har dom gjort slut för att dom ville följa sina hjärtan och kände det rätt att förlova sig fort!. Finns inget rätt eller fel, följ era hjärtan och jag hoppas allt blir jättebra!! kramizar

  1. Sarahmara … skönt att läsa att det inte finns rätt eller fel, utan att du som jag tror på att följa sitt hjärtas röst.Kramiz.*går direkt in på google & kollar ringar* 😉

  1. Ååå tack! Det känns underbart! :)Dito. Önskar dig världens bästa sommar, och du…. Din tid kommer. Stor kram!

 3. Jag tycker det är bäst att göra det när man är nykär. Ni är ju inga fjortisar och vet väl när det känns rätt. Jag och mitt ex skulle, men vi väntade och sen blev det liksom inte av. Bättre som sagt och göra det medan det bubblar i kroppen :). Vilken ordning man gör det spelar det ingen roll, bara det blir bra så

 4. Men darling – go! Följ ditt underbara hjärta och löp linan ut, det är ju äkta galen kärlek ni delar, varför inte dela ALLT då? ❤ Och du, har du fått invite till min numera låsta blogg? Kommer inte ihåg vilka jag skickat till… Skicka mig din mailadress på cc79@live.se (om jag inte redan gett dig invite) – jag saknar dig hos mig. Puss!

 5. Äh, jag tycker att man ska köra så det ryker medan man är kär! Förlova sig, gifta sig… Ja allt man kan, förutom att skaffa barn. Där krävs det lite mer betänketid tycker jag! 😉 Men förlovning herregud, tuta och kör! Så länge man är glad… Kram!

 6. Tjohoooo!! Weeei!! Se där!! Men asså… Säger magen och hjärtat GO då tycker jag allt att du bara ska köra på 🙂 Känns det rätt så känns det rätt o då är det oftast rätt. Och jag tror på er. Det tror jag nog vi alla gör vid det här laget.Gud vad härligt att läsa!!Puss

  1. Wiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeee – det bubblar av kärlek inom mig!!! Känns otroligt fantastiskt underbart, samtidigt otroligt overkligt!!<3 ❤ <3Puss!

 7. Hurra Hurra, klart ni kan förlova erNinnannah skippade dock förlovningen och gick direkt på giftemål. Efter 3 veckor gifte vi oss, och det min vän, det var magiskt.♫♪♫ Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s