Funny Sunny Sunday

Så ligger vi där på våra filtar på stranden, jag och mina blommor, Blondie och Pidde, Saris och hennes K och bara njuter av en fantastisk söndag.

Det doftar kokosolja och grillos och överallt ser man lekande barn i färgglada badkläder och vuxna som njuter av de varma strålarna som gör en varm och glad.

Vi äter jordgubbar, dricker vatten och glassarna slinker ner en efter en. Tjejerna är i vattnet mest hela tiden och vi lyssnar på musik och pratar om kärlek, nakna kroppar och brasiliansk vaxning. Skrattar massor och märker inte att tiden flyger iväg och vi kanske borde ta oss hemåt och fixa sånt som alltid måste fixas inför den kommande veckan.

Vaknar denna måndag med kräftröda axlar och ben. Det stramar och känns lite som sand när jag klär på mig. Men det är det värt. För vi hade världens bästa söndag där på stranden.

Och de som smorde in sig med kokosolja måste må tusen gånger värre än jag.

Annonser

7 comments

  1. Kokosolja är ju skiten! Haha… Tur att det där röda lägger sig efter en tid iaf och då blir man brun. Hellre röd än vit som syrran brukar säga! 😉

  2. Vad kom ni fram till gällande kärlek då? eller nakna kroppar och brasiliansk vaxning för den delen? Kärlek är nog ett ämne som alltid funkar. Och stranden, finns det något bättre? nej. Sommar sommar! woho 🙂

    1. Haha, kom fram till att kärlek är underbart. Men att långa avstånd är förjävligt. 😉 Nakna kroppar är alltid ett intressant ämne och angående brasiliansk vaxning blev det många iiiiiihh och ååååhhh och aj aj aj… :PSommar äger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s